Share

Jejeg lan Njejeg

Jejeg lan Njejeg
( karya cipta; Anna Moe)

Jejegmu wis mulai obah
Pating sentiut lan ndoyong-ndoyong
Keterak angin sing ngelus-ngelus kuping
Ngebeki angen-angen kang ngoyoworo
Ndadekne pengiromu wis ora jejeg
Sing jejeg mok arani ndoyong
Sing ndoyong mok sengkuyung mergo kebombong

Ref;
Njejek kono kene
Njejek konco dewe
Nggole sak anane golekan
Sak anane golekan nggo njejek

Jejegmu wis mulai bubrah
Mamah opo wae sing kemamah
Ngrusak manah sing wis obah-obah
Obah-obah mergo ngroso opo wae salah
Mulane njejek barang sing wis jejeg
Ndadekni jejegmu ora jejeg

( bowo/ suluk )
Arep piye maneh wis ora jejeg mergo niate njejek
Jejegno jejekanmu ben jejegmu iso jejeg

Leave a Comment